Meeting locaties en congresbureaus met gecontroleerde kwaliteit

Vergaderhamers analyseert, inspireert en adviseert over de kwaliteit en services van meeting locaties en congresbureaus in NL en B.

Locaties en congresbureaus voldoen aan een uitgebreide inspectie die tweejaarlijks plaatsvindt middels een checklist. We kijken daarbij onder andere naar de kwaliteit van de voorzieningen, services, betrouwbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en professionaliteit. 

Een classificatie maakt onderscheid in drie, vier of vijf vergaderhamers voor locaties en de erkenning als Erkend Congresbedrijf c.q. Certified (inter)national PCO, voor congresbureaus.

Vergaderhamers en Erkend Congresbureau zijn onderdeel van branchevereniging CLC-VECTA. Doel is de bevordering van de kwaliteit, innovatie en vakmanschap binnen de congres- en vergaderbranche. 

Vergaderhamers en Erkend Congresbureau gaat al ver terug en begon in 1995 met de Congres- en Vergaderclassificatie op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en enkele congresbrancheorganisaties. Sinds die tijd zijn we constant in ontwikkeling en sluiten hiermee aan op de moderne ontwikkelingen binnen de branche. 

Neem voor meer informatie of een nadere kennismaking contact op via info@vergaderhamers.nl