De APK voor de congres- en vergaderbranche

Het keurmerk van Vergaderhamers levert aan klanten van meeting locaties en congresbureaus de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het keurmerk is onafhankelijk, objectief en uniek in Nederland en België. 

Door te inspireren, adviseren en controleren brengen we bedrijven naar de hoogste niveaus van betrouwbaarheid, professionaliteit, comfort, duurzaamheid en veiligheid. De classificatie maakt hun bekroning en uw garantie zichtbaar. 

Locaties kunnen drie, vier of vijf vergaderhamers behalen; congresbureaus verwerven een erkenning als Certified (inter)national PCO.

Vergaderhamers is een initiatief van de Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche, ook wel genoemd Het Erkende Congresbedrijf. Doel is de bevordering van de kwaliteit en transparantie in de congres- en vergaderbranche. 

De Stichting begon in 1995 met de Congres- en Vergaderclassificatie op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en enkele congresbrancheorganisaties.

Directeur-bestuurder is Ir. Ton Soons, al sinds 1987 actief in de congreswereld. Hij wordt ondersteund door een Raad van Advies.

Het hoofd-webadres is Vergaderhamers.nl, gekoppeld met de webadressen Erkendcongresbedrijf.nl en Vergaderhamers.be. 

Neem voor informatie, advisering, classificering of een nadere kennismaking contact op via info@vergaderhamers.nl