Workshops voorjaar 2019

09-01-2019

Dinsdag 19 februari 2019

Schrijf de winnende offerte

Offertes zijn meer dan een prijslijst. Een offerte is net een liefdesbrief waarin je de klant ‘verleidt’ met een aantrekkelijk aanbod. Tijdens deze workshop gaan we in op de zaken die in een offerte moeten staan en hoe je offertes persoonlijk maakt waardoor de klant het gevoel heeft dat het echt om hem/haar draait. Hierdoor onderscheid je je en zorg je ervoor dat de klant voor jouw locatie kiest.

Dinsdag 26 maart 2019

Haal meer uit vergaderaanvragen

In deze workshop leer je op een leuke, gastgerichte manier initiatief te nemen en de reservering binnen te halen. Kortom, jij maakt het verschil tussen ‘order taker’ en ‘order generator’. Door middel van de REZ FORMULE leer je in 10 eenvoudige stappen een aanvraag te optimaliseren op een gastgerichte manier. Daarnaast leer je ook hoe jij de winnende offerte schrijft. Deze training verdient zich in principe al terug bij de eerste vergader- of hotelaanvraag.

Dinsdag 21 mei 2019

Revenue Management

Met deze REVMAX workshop leer je strategisch omgaan met revenue management. We gaan niet alleen in op het managen van prijzen, kamers en zalen via de verschillende boekingskanalen maar duiken ook in de verschillende onderdelen waarmee je een langere termijn strategie kunt optimaliseren.

Duidelijke praktijksituaties helpen je vervolgens om je eigen revenue-managementstrategie te bepalen. Een aanrader dus voor iedereen die verantwoordelijk is voor meer omzet.

Alle workshops:

Max. deelnemers 12 personen; vol = vol

Tijd                       13:30 – 17:00 uur

Locatie                 Te bepalen in Midden van Nederland

Trainer                 Bianca Cuperus

Prijs                     Gratis voor de eerste deelnemer van een Vergaderhamers locatie of Erkend Congresorganisatiebureau.
                            Iedere 2e deelnemer betaalt €125. Deelnemers van locaties zonder Vergaderhamers zijn van harte welkom
                            en betalen €125 per persoon. Genoemde bedragen zijn ex. BTW.

Aanmelden          info@vergaderhamers.nl

Annuleren           Tot een week voor datum gratis. Voor no-show en later annuleren berekenen wij € 125 plus BTW.
                           Je laten vervangen mag altijd

Over de trainer

Iedere dag onderscheidende service verlenen is topsport. Belangrijk dus om extra tijd te besteden aan het trainen en ontwikkelen van het team.
Je zou Bianca Cuperus een ‘doorgewinterde’ sales professional kunnen noemen. Met een praktische en inspirerende aanpak geeft ze deelnemers de juiste handvatten om hun werk zo effectief mogelijk uit te kunnen voeren. Er wordt gebruik gemaakt van relevante praktijkvoorbeelden en beleving van de gast of klant staat altijd centraal.
Bianca verzorgt praktijk gerichte trainingen voor hotelmanagers, sales managers en medewerkers van de receptie en de afdeling reserveringen.
Tijdens de training leren deelnemers op een gastgerichte manier te denken en te doen waardoor er meer resultaat wordt behaald.
Bianca heeft 20+ jaar ervaring in de hotel- en vergaderbranche en is daarnaast een van onze inspecteurs voor de Vergaderhamers.