Zoek naar locaties:

Golden Tulip Hotel Central

Burg. Loeffplein 98
5211 RX 's-Hertogenbosch
Capaciteit: 350
Aantal zalen: 12
AV-apparatuur
Boardrooms
Bus
Groen label
Klimaatregeling
Overnachting mogelijk
Restaurant
Snel & gratis wifi
Stad
Trein
Greenkey

Ideaal gelegen aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein in hartje ’s-Hertogenbosch

In Hotel Central voelt iedere gast zich snel thuis. U logeert er bij de familie Rademaker. Vanaf het allereerste begin voelt u zich geen onbekende, maar een logé. Het Central team zorgt voor een warm en welgemeend welkom en staat tot uw beschikking om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Hotel Central biedt al sinds 1905 een gastvrij en bourgondisch welkom aan (zakelijke) reizigers en toeristen. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Hotel Central is daardoor de huiskamer van ’s-Hertogenbosch. Een plek waar de mix van Bosschenaren en (internationale) gasten voor een hele uitnodigende en warme sfeer zorgen.

Hotel Central is een modern hotelbedrijf, maar kent nog altijd de waarden van toen. Alle kamers, suites en vergaderlocaties voldoen aan de laatste eisen en wensen van de moderne reiziger. De service en persoonlijke aandacht voor u, de gast, stamt echter nog uit vervlogen tijden. Ervaar die eigentijdse charme zelf!

MEETINGS, CONGRESSEN & EVENTS

Hotel Central biedt een thuis aan organisaties en bedrijven voor (meerdaagse) trainingen, vergaderingen of brainstormsessies. Vanwege de centrale ligging in Nederland, de ruime parkeerfaciliteiten en het openbaar vervoer naast de deur, ontvangt Hotel Central zakelijke gasten en bedrijven uit het hele land die het nuttige met het aangename combineren.

Vanzelfsprekend zijn de vergaderfaciliteiten up to date en voorzien van de laatste technische hulpmiddelen. Interactieve schermen inclusief Apple TV, een geheel nieuw geluidssysteem, gratis Wi-Fi, airconditioning en optimale geluidsisolatie. Daarnaast beschikt elke zaal over een speciaal duurzaam lichtplan met led verlichting. Deze duurzame led verlichting is door de gasten zelf in te stellen in diverse standen en kleuren om de gewenste vergadersfeer te creëren. 

OVERNACHTEN

Alle 125 hotelkamers zijn rookvrij en van alle moderne gemakken voorzien, zoals airconditioning en gratis gebruik van Wireless Internet. Het hotel beschikt over diverse kamertypes; variërend van eenpersoonskamer tot luxueuze suites. Er is voor ieder wat wils, uiteraard altijd op basis van beschikbaarheid.

Het gloednieuwe Penthouse Central is adembenemend. De luxe suite is ongekend groot (150m²) en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje centrum 's-Hertogenbosch. Het privé dakterras (60 m²) is ruim en tegelijk ook intiem. Het luxe penthouse is met oog voor detail ontworpen en straalt warmte en comfort uit. De exclusieve luxe is in alles voelbaar.

CULINAIR & CULTUUR

Golden Tulip Hotel Central beschikt over een gezellige Brasserie, Cé, met prachtig uitzicht over het middeleeuwse marktplein. Het u naar de zin maken, daar houden ze van bij Cé. Met eten en drinken waar u en het seizoen zich het lekkerst bij voelen. Dus wordt alles door de chef en zijn keukenteam vers bereid, als het even kan met producten uit ons mooie Brabant. Passend bij de tijd van het jaar.

De inspirerende omgeving biedt voldoende mogelijkheden voor actieve- en ontspannende activiteiten. Leer de geheimen kennen tijdens een Bossche Bollen workshop of stap na een lange dag vergaderen eens in een bootje voor een vaartocht door én onder stad van Jheronimus Bosch. Combineer het nuttige met het aangename en ‘Geniet op zijn Bosch’. Graag kijkt het team samen met u naar een aanbod dat past binnen uw programma.

BEREIKBAARHEID

Hotel Central is makkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het Station ’s-Hertogenbosch is gelegen op slechts 7 minuten loopafstand. Directe treinverbinding tussen ‘s-Hertogenbosch en Amsterdam Schiphol. Het hotel beschikt over 90 eigen parkeerplaatsen in afgesloten parkeerkelder De Tolbrug tegen gereduceerde parkeertarieven. Mogelijkheid om uw elektrische auto en/of fiets op te laden is aanwezig.

RESERVEREN EN/OF INFORMATIE

Heeft u vragen, wilt u meer informatie en/of een rondleiding? Het deskundige team staat tot uw beschikking om samen met u aan de slag te gaan. U bent natuurlijk van harte welkom om zelf alle mogelijkheden te komen bekijken. U bent meer dan welkom!