Kwaliteit, vakmanschap en innovatie

Vergaderhamers en Erkend Congresbureau zijn dé betrouwbare kwaliteitsmerken voor en door de congres- en evenementenbranche. Beide merken zijn onderdeel van branchevereniging CLC-VECTA, het kennis- en inspiratieplatform voor en over de Live communicatie branche

Beide kwaliteitsmerken adviseren en controleren locaties en congresbureaus op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en service.
Daarnaast zorgt het netwerk voor hoogwaardige uitwisseling van kennis, leads en innovatie en zorgen de bijeenkomsten voor de continue ontwikkeling op het gebied van vakmanschap. Hiermee helpen wij professionals in de branche in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering.

Als deelnemer van Vergaderhamers en Erkend Congresbureau geniet je van een sterk netwerk die bereid zijn met elkaar te investeren in samenwerking, ontwikkeling en kennisdeling.
Het netwerk van CLC-VECTA is tevens bereikbaar tegen een toegankelijke meerprijs op het deelname bedrag van Vergaderhamers of Erkend Congresbureau.