Veelzijdig en betrouwbaar

Status Plus Conferences is een ervaren en veelzijdig congresorganisatiebureau en een betrouwbare partner in de markt van professionele congresorganisatie.

We zijn sinds 1992 actief op de markt en we hebben een bewezen staat van dienst bij opdrachtgevers vanuit de non-profit sector, de overheid alsmede bij het bedrijfsleven.

Status Plus Conferences houdt zich bezig met de organisatie van zowel kleine als zeer grote congressen, meetings, conferenties, symposia, (jaar)vergaderingen en evenementen van 50 tot 5000 deelnemers, zowel één- als méérdaagse bijeenkomsten in binnen- en buitenland.

Of u nu voor 50 of 5000 personen een evenement organiseert: wij leveren altijd een hoogwaardig product tegen een concurrerende prijs, gebaseerd op een volledig open calculatie.

Status Plus Conferences maakt de PLUS waar!

Wij doen echt twee stappen extra voor onze opdrachtgever en zijn meer dan alleen een congresorganisatie. Binnen ons bedrijf (in house) vindt u namelijk ook uitgebreide expertise op het gebied van reizen, verenigingsmanagement en ICT oplossingen, waardoor wij u/uw deelnemers zowel de beste congresorganisatie alsmede de hotels/tours, secretariaatsdiensten, adviezen en on-line tools zoals een dynamische website, registratiesystemen, persoonlijke programmaboekjes en verregaande implementatie van social media kunnen aanbieden.

Wij bieden volledige transparantie middels een open-kosten structuur (alles is voor u inzichtelijk) en garanderen dat alle voordelen die wij voor u behalen u rechtstreeks zullen toekomen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op!

Status Plus B.V.
Zaanweg 119a
1521 DS Wormerveer
T: +31-75-6476370
F: +31-75-6476371

http://web.statusplus.net/en/
info@statusplus.nl