Evenementen en congressen met effect

PINO werkt no-nonsense, transparant en met een groot gevoel voor gastvrijheid en communicatiekracht. We hebben een geoefend oog voor uw boodschap én de details.

Wat we doen

PINO organiseert met effect. Uw bijeenkomst is nooit een doel op zich, maar altijd een middel om bij te dragen aan uw grotere strategie. Wij werken samen met u aan een doordacht en verrassend plan. Dat niet alleen werkt op papier, maar juist in de praktijk. Wij voorzien u van advies. Gevraagd en ongevraagd. En we voeren het plan tot in de puntjes uit. Uw inhoudelijke kennis en expertise vullen we aan met onze jarenlange ervaring in organisatie en communicatie. Het resultaat: een ultieme beleving en blijvende herinnering. Daar worden wij blij van! En u ook!

Onze aanpak

PINO is uw garantie en houdt u in balans. Door net dat stapje extra te zetten en u regelmatig een stapje voor te zijn. Wij zijn vertrouwd met politieke belangen, strategische keuzes en complexe logistieke consequenties. Plotselinge veranderingen pakken wij proactief op. Want er is altijd een oplossing. Ontdek ons ontzorgende karakter en ons grote gevoel voor persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Niet alleen voor u als opdrachtgever, maar ook voor uw gasten. Op PINO kunt u rekenen!

En verder?

PINO is een Erkend Congres Organisatiebureau en lid van beroepsverenigingen als IDEA en MPI. Omdat duurzaamheid voor ons vanzelfsprekend is, zijn we partner van MVO Nederland. We werken altijd met vaste, betrouwbare partners die uitblinken in wat ze doen. Als u met PINO aan tafel schuift, brengen we naast onze brede kennis en jarenlange ervaring ook ons uitgebreide netwerk mee. Allemaal voor uw succes!

Onze cases

In de afgelopen 18 jaar hebben wij meer dan 1250 projecten georganiseerd. Variërend van kleine interne evenementen tot grote publieksevenementen met en zonder inhoudelijke component. Vakbeurzen met 150 standhouders en 6000 bezoekers. Roadshows met 50 seminars. Internationale top conferenties met wereldleiders en zware beveiligingsmaatregelen. Onze kwaliteit en continuïteit zijn goed geborgd. Dat blijkt ook uit de case beschrijvingen die we met toestemming van de opdrachtgever op onze website hebben geplaatst. Kijk voor een overzicht van onze cases op www.pino.nl.

Ons team

Wij werken met een professioneel team van eventmanagers en communicatieadviseurs met een ruime ervaring in de evenementenbranche. Voor elk project selecteren we vanuit PINO een projectleider, die afhankelijk van de grootte van het project wordt ondersteund door één of meerdere eventmanagers. De projectleider is uw vaste aanspreekpunt. Benieuwd naar de gezichten achter PINO? Bezoek onze teampagina op de website.

PINO Communicatie | Evenementen | Congressen
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht
T: 030-2759626
F: 030-2759627

www.pino.nl
info@pino.nl