Full Service PCO

Als u een geschikte locatie gevonden heeft, bent u er nog lang niet. Hoe gaat u uw gasten uitnodigen? Wie verzorgt de registratie en de betalingen? Wie maakt en bewaakt de begroting en wie regelt de subsidies? En dan hebben we het pas over het voortraject. Logistiek, techniek maar ook catering en programma-invulling moeten uitstekend zijn. Er komt heel veel kijken bij de organisatie van een congres of evenement, hoe groot of klein dan ook.

Een goed en betrouwbaar congresorganisatiebureau – een Professional Congress Organiser (PCO) - kan u heel veel zorgen uit handen nemen. Pauwels Congress Organisers (PCO) is een full service PCO; een ervaren speler in de wereld van congressen en evenementenorganisatie, nationaal én internationaal. Vanuit Maastricht organiseren wij in heel Europa. Van A tot Z tot in de kleinste details, of slechts een gedeelte ervan. Knowhow en betrouwbaarheid zijn onze kernwaardes. Wij ontzorgen u op alle mogelijke gebieden.

We heten natuurlijk niet voor niets PCO!

Begeleiding van A tot Z

De werkwijze van PCO is transparant, eerlijk, efficiënt en bewezen betrouwbaar. We hebben oog voor detail en laten niets aan het toeval over. Een nauwe samenwerking met klanten en toeleveranciers is het bewezen recept voor een succesvol congres. Onze projectmanagers begeleiden een project van A tot Z. Eén bekend aanspreekpunt voor alle vragen.

Pauwels Congress Organisers
Avenue Ceramique 222
6221 KX Maastricht
T: 043-3218180
F: 043-3214370

www.pauwelspco.nl
info@pauwelspco.nl