Klinkhamer Group| meeting services

biedt een breed pakket van diensten, voor overheden, medische- en wetenschappelijke organisaties en het bedrijfsleven, die voorzien in elk behoefteniveau van een bijeenkomst: strategisch, tactisch en operationeel.

Klinkhamer Conference Management organiseert meetings, congressen en events van A t/m Z en levert diensten op het gebied van associatiemanagement en hoogwaardige interim- en advieswerkzaamheden zowel regionaal, nationaal als internationaal.

Klinkhamer Hospitality Services levert representatieve en communicatief vaardige host(esse)s.

Klinkhamer Destination Managementbiedt professionele ondersteuning bij de organisatie van bijeenkomsten waar specifieke lokale kennis een vereiste is.

Klinkhamer Insight is een gebruiksvriendelijk registratiesysteem voor evenementen en congressen.

Klinkhamer Group| meeting services staat voor kwaliteit, creativiteit, betrouwbaarheid en transparantie.

Meedenken, anticiperen en maatwerk leveren op organisatorisch, financieel en logistiek gebied. Daarin wil Klinkhamer Group zich onderscheiden. Geen standaardwerk, maar inspelen op de specifieke verlangens, wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Met onze creatieve ideeën en oplossingen op het gebied van budgetteringen, planningen en organiseren willen we onze opdrachtgevers waar mogelijk ‘ontzorgen’, zodat zij zich volledig op de inhoud en het doel van hun bijeenkomst kunnen concentreren.

De combinatie van organisatietalent en financiële expertise is één van onze sterke troeven.

Klinkhamer Group | meeting services
Duboisdomein 5D 01
6229 GT Maastricht
T: 043-3627008

www.klinkhamergroup.com
info@klinkhamergroup.com