Onze enige doelstelling is zorgen dat uw evenement een succes wordt

U wilt een succesvol event. Strak georganiseerd en soepel en aangenaam verlopend voor de deelnemers en voor uw organisatie.

Met een partner ter plekke is alles veel gemakkelijker te organiseren. Voor de drie Noordelijke provincies is het GCB uw logische partner, maar zeker ook elders in het land worden de zaken piekfijn geregeld. Een ervaren, Erkend Congres organisatiebureau met kennis van zaken, slagvaardig, flexibel, kostenbewust en onafhankelijk. Het GCB voldoet aan alle voorwaarden om zich als Erkend Congresbedrijf te manifesteren èn te afficheren.

Wat kunt u verwachten van ons? BemiddelingOrganisatie / co-organisatieVoorlichting en informatie over faciliteiten, accommodaties, hotels, transport, etc..Neutraal en onafhankelijk adviesOndersteuning van organisatoren uit de wetenschapswereld, de overheid en het commerciële bedrijfsleven.


Compleet faciliteringspakket

Het GCB heeft in de jaren van haar bestaan uitgebreide ervaring opgedaan in het (mede-) organiseren van internationale en nationale congressen / evenementen / incentives voor de zakenwereld, de bestuurswereld en de wetenschap.

Duidelijkheid vooraf

Wij budgetteren alles vooraf. U weet dus precies wat u kunt verwachten. Waar nodig, introduceren wij u tot mogelijkheden tot voorfinanciering via het Voorfinancierings- en Garantiefonds (VGF) van de Vereniging Nederlandse Congres- en Vergaderbelangen.

Onze belofte

Wij vinden voor (en met) u de perfecte locatie en de juiste faciliteiten. Het Groningen Congres Bureau heeft opgetreden als (mede)organisator van internationale wetenschappelijke colloquia, symposiums, beurzen, managementsessies, zakelijke ontmoetingen, formele en informele bijeenkomsten, (inter-)nationale incentives, grootschalige evenementen en kleinschalige seminars, conferenties en congressen.

Groningen Congres Bureau
Ubbo Emmiussingel 37B
9711 BC Groningen
T: 050-3168877
F: 050-3126047

www.gcb.nl
info@groningencongresbureau.nl