Cygnea... 'A perfect day'

Van symposium tot klantendag. En van groot congres tot ronde tafel gesprek. Cygnea heeft ruim 15 jaar ervaring met de organisatie van zakelijke bijeenkomsten. Het team van Cygnea beheerst het vak tot in de vingertoppen. Professioneel, secuur, pro-actief en altijd: afspraken nakomend.

We hebben alles in huis om de organisatie van uw congres helemaal uit handen te nemen. Zodat u zich met een gerust hart volledig op uw rol van gastheer kunt richten. Maar als u dat wilt, kan uw organisatie ook een deel van het werk zelf doen. Altijd denken we met u mee. Bijvoorbeeld: hoe zaken efficiënter en beter zouden kunnen. Of: wat geschikte locaties zijn en hoe u daar goede (prijs)afspraken mee maakt.

Van concept tot en met uitvoering… alles in één

Cygnea is specialist in het organiseren van bijeenkomsten voor onder andere farmaceutische industrie, wetenschappelijke verenigingen en technologie-instellingen. Deze bijeenkomsten vragen om specialistische kennis van deelnemersregistratie, accreditaties, abstracthandling, sponsoring, de nieuwste technieken en internationale contacten.

Luisteren en vragen stellen. Wat wilt u? Wat verwacht u? Wanneer is het geslaagd? Hoe creëren we voor u ‘A perfect day’? Het Cygnea congresteam bedenkt het concept, in samenspraak met u. U bepaalt wat wij nog meer kunnen doen. Ons totaalpakket is ook in aparte modules beschikbaar: congresmanagement, deelnemersregistratie (inclusief deelnemersbetalingen), abstracthandling, sponsorwerving en congrestechniek.

Interactieve Response Systems

Cygnea is een ervaren en inspirerend bureau voor congresorganisatie, maar daarnaast ook dé specialist in interactieve Response Systems en leverancier van de rondom congressen benodigde audiovisuele middelen. Cygnea is daarin uniek: Als een van de weinige organisatiebureaus is Cygnea in staat om zelf de regie te voeren over organisatie èn techniek, teneinde tot een vlekkeloze uitvoering te komen. Cygnea biedt u net die extra’s waarmee u de verwachtingen van uw deelnemers overtreft. Samen werken aan een perfecte dag...

Met ons interactieve (stem)systeem betrekt u deelnemers actief bij uw onderwerp. Cygnea maakt nieuwe toepassingen, speciaal voor u. Wilt u een combinatie met sociale media? Of een gepersonaliseerde RFID-card voor elke congresganger? We bieden u de verrassende oplossing die precies bij u past.

Samen naar ‘A perfect day’

Ons bureau heeft trouwe medewerkers en korte, directe en duidelijke communicatielijnen. Een eigen projectmanager van Cygnea is uw vaste contactpersoon. Deze projectmanager wordt bij Cygnea ondersteund door een enthousiast en ter zake kundig projectteam, waardoor onder andere snelle doorlooptijden en een goede back-up gegarandeerd zijn. Ook de databestanden, onmisbaar voor elke zakelijke bijeenkomst, stellen wij voor onze opdrachtgever veilig, zodat bij calamiteiten de voortgang van het event niet in gevaar komt.

Haalbare en heldere met u afgestemde planningen, transparante begrotingen, overzichtelijke en tijdige rapportages, duidelijke facturen en een inzichtelijke financiële afwikkeling van deelnemersbetalingen zijn voor ons eveneens vanzelfsprekend.

De kracht van Cygnea is samenwerking, oog voor detail en betrouwbaarheid. Leer ons nader kennen op onze website www.cygnea.nl en maak dan direct een vrijblijvende afspraak om te ontdekken wat Cygnea voor u kan betekenen. Samen met u zorgen wij vervolgens voor uw ‘perfect day'!

Cygnea is aangesloten bij MPI (Meeting Professionals International) en partner van Rotterdam Marketing.

Wij voeren de regie over organisatie èn techniek!

Als een van de weinige organisatiebureaus is Cygnea in staat om de regie te voeren over organisatie èn techniek teneinde tot een vlekkeloze uitvoering te komen van elke zakelijke bijeenkomst. Cygnea heeft alle benodigde deskundigheid rondom een congres in eigen huis, van registratie, organisatie en coördinatie, tot inzet van AV-middelen, interactieve response systemen, website- en huisstijlontwikkeling.

Een pluspunt van de ruime interne organisatie van ons bureau zijn de korte, directe en duidelijke communicatielijnen, mede doordat Cygnea in principe alleen gebruik maakt van eigen medewerkers. Freelancers worden slechts bij uitzondering ingezet en altijd onder leiding van een Cygnea-verantwoordelijke. De projectmanager van Cygnea is derhalve uw vaste contactpersoon. Indien door de opdrachtgever gewenst is ook de AV en technische ondersteuning dus volledig in eigen beheer.

Digitale (backup)zekerheid door (binnenkort) gebruik van de cloud-omgeving zorgt ervoor dat de opdrachtgever ervan uit kan gaan dat met welke calamiteit dan ook (niet bereikbaar zijn van kantoor Cygnea, stroomuitval in Schoonhoven, etc.) er overal ter wereld, dus ook op locatie, altijd toegang is tot databestanden, presentaties en overige benodigde documenten. Door vaste procedures en het intern gebruikte projectmanagementsysteem Trias zorgen ervoor dat bij ongewenste afwezigheid van de projectverantwoordelijke, het project naadloos door een van de collega’s overgenomen kan worden. Hoewel Cygnea voor iedere branche een meerwaarde levert als PCO, brengt de kennis en expertise, maar zeker ook het netwerk, binnen de farmacie en medische wetenschap een unieke pré, zowel bij het benaderen van deelnemers, benaderen en begeleiden van sprekers, als ook op het gebied van het verzorgen van sponsorgelden.

Cygnea
Achterwetering 23
2871 RK Schoonhoven
T: 0182-320126
F: 0182-320127

www.cygnea.nl
info@cygnea.nl