Congress Company is een gecertificeerd congresorganisatiebureau gespecialiseerd in de organisatie van medische bijeenkomsten

In Nederland zijn we één van de grootste aanbieders van geaccrediteerde nascholing. Op jaarbasis organiseert Congress Company ca. 50 bijeenkomsten zowel nationaal als internationaal. Onze specialisatie naast congresorganisatie is de sponsorwerving en het expositiemanagement.

Congress Company is core-pco voor ’s lands grootste medisch wetenschappelijke verenigingen en jaarlijks verantwoordelijk voor de congressen van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP), Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR), Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) , Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie (KNVM), Landelijke Vereniging voor Operatieassistenten (LVO) en vele anderen.

Congress Company werkt vanuit kantoren in ‘s-Hertogenbosch en Maastricht en organiseert of ondersteund bijeenkomsten voor medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en verzorgenden en bedrijven uit de pharmaceutische and medische industrie.

Congresorganisatie

  • Als full service Professional Congress Organizer (PCO) biedt Congress Company volledige ondersteuning bij de organisatie van congressen en symposia voor vakverenigingen van medisch specialisten en verpleegkundigen & verzorgenden.
  • Daarnaast verzorgt Congress Company bijeenkomsten geïnitieerd door samenwerkingsverbanden van medische professionals en bedrijven uit de farmaceutische en medische industrie.
  • Congress Company is een gecertificeerd congresbureau en gespecialiseerd in alle facetten rondom de organisatie van uw bijeenkomst.

Sponsorwerving en expositiemanagement

  • Sponsorwerving en expositiemanagement voor uw bijeenkomst door een team van professionals.
  • Congress Company biedt analyse en advies over de mogelijkheden voor financiering van congressen en symposia voor vakverenigingen van medisch specialisten en verpleegkundigen & verzorgenden.
  • Daarnaast biedt Congress Company aan bedrijven uit de farmaceutische en medische industrie een marketing platform door live interactie met de doelgroep.
  • Congress Company is een gecertificeerd congresbureau en gespecialiseerd in alle facetten rondom de werving van sponsors voor uw bijeenkomst zoals;

Nieuwe communicatiemogelijkheden

Congress Company geniet een onderscheidend vermogen door naadloze toepassing van nieuwe communicatiemogelijkheden (twitter, smartphones en tablet applicaties, sms diensten) in haar congressen. Onze specialisatie naast congresorganisatie is de sponsorwerving en het expositiemanagement.

Congress Company
Bruistensingel 104
5202 CK 's-Hertogenbosch
T: +31.73-7003500
F: +31.73-7003505

www.congresscompany.com
info@congresscompany.com