Congress Care bestaat sinds 1997

Opgericht door de huidige directie Rob Zikkenheimer en Jacqueline van der Meer. Het streven was en is nog steeds het met plezier organiseren van kwalitatieve en doeltreffende bijeenkomsten voor klanten en hun deelnemers.

Voor de oprichting van Congress Care werkte Rob iets meer dan tien jaar bij een groot farmaceutisch bedrijf en een PCO in de gezondheidsindustrie. Jacqueline deed in die periode werkervaring op in de automatisering. Dit was een pre gezien het vele databasewerk dat bij de organisatie van een congres komt kijken. Hun gedeelde passie, kennis en ervaring legden de basis voor hun erkende congresorganisatiebureau.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende Professionele Congres Organisator met een hecht team van enthousiaste, deskundige, initiatiefrijke en resultaat gedreven mensen. Samen verwelkomen we jaarlijks meer dan 20.000 deelnemers op de met veel plezier verzorgde (internationale) medische meetings.

Meer dan 15 jaar ervaring in organisatie van geaccrediteerde medische congressen & symposia

  • Effectieve sponsorwerver die op de hoogte is van alle nationale en internationale regelgeving op dat gebied
  • Effectieve congresmarketing met inzet van dedicated websites en social media naast de reguliere email en hardcopy promotie
  • Onafhankelijk bureau met hoog opgeleide projectmanagers die regelmatig bij- en nascholen
  • Actief lid van de International Association for Professional Congress Organisers (www.iapco.org), MPI, CLC en uiteraard een Erkend Congresbedrijf

Congress Care
Europalaan 16
5232 BC 's-Hertogenbosch
T: +31.73.6901415
F: +31.73.6901417

www.congresscare.com
info@congresscare.com