Congress by design, uw congrespartner

Wat maakt een congres tot een succes? Informatie-overdracht en netwerken natuurlijk, dat is het doel. Wilt u dat daarbij alles van A tot Z soepel en sfeervol verloopt, dan is het raadzaam een professionele congresorganisator in de arm te nemen.

Congress by design is een state-of-the-art congresorganisator voor universiteiten, bedrijven, beroepsverenigingen en (semi-)overheid. Wij organiseren nationale en internationale bijeenkomsten van klein tot groot. Samen met u zorgen wij voor het ontwerp, de voorbereiding en de uitvoering. Zodat u zich tijdens de bijeenkomst volledig op de inhoud kunt richten, en na afloop kunt bogen op een geslaagd evenement.

Ons team

Wij zijn een team met enthousiaste en toegewijde professionals. Het vinden en bedenken van creatieve oplossingen is voor ons dagelijkse kost.

Congress by design heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van congresorganisatie. Met name in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij hebben gewerkt - vaak meerdere jaren achter elkaar – voor een groot aantal corporate, medische, academische en maatschappelijke opdrachtgevers; een beknopt overzicht vindt u op onze website: www.congressbydesign.com.

Medische expertise

Speciaal voor de congressen op medisch gebied heeft Congress by design experts in huis met een medisch-academische achtergrond. Behalve voor het ontwerp, de gebruikelijke logistiek en locatie, kunnen zij u ook inhoudelijk assisteren bij (bio)medische congressen.

Congress by design
Kloosterweg 6c
3481 XC Harmelen
T: 088-0898100
F: 088-0898109

www.congressbydesign.com
info@congressbydesign.com