Het Congresbureau Erasmus MC organiseert nationale en internationale congressen, (nascholings-)cursussen, symposia en andere zakelijke bijeenkomsten

Als onderdeel van het Erasmus MC ligt onze expertise vooral op het gebied van de gezondheidszorg en (bio-) medische wetenschappen. Maar wij organiseren ook veelvuldig congressen over onderwerpen die buiten de medische sfeer vallen. Onze opdrachtgevers zijn zowel binnen het Erasmus MC als daarbuiten te vinden.

Het Congresbureau is een Erkend Congresbedrijf en behoort tot de meest toonaangevende congresorganisatiebureau in Nederland. Graag verstrekken wij deskundig advies over de meest effectieve manier waarop u uw bijeenkomst kunt vormgeven. Tijdens het gehele proces (van aanvraag tot factuur) heeft u één conference manager als aanspreekpunt. U kunt het Congresbureau inschakelen voor de complete organisatie van uw bijeenkomst, maar ook voor het verzorgen van deeltaken rond een congres. We maken graag een offerte op maat!

Onze USP

  • Medewerkers van het Congresbureau Erasmus MC hebben gezamenlijk ruim 100 jaar kennis en ervaring op het gebied van congresorganisatie
  • Relevante meerwaarde door hechte relaties met andere partijen in de congresmarkt, vooral in Rotterdam.
  • Goed ingevoerd in de bedrijfscultuur; we weten welke omgangsvormen binnen de wetenschappelijke wereld gewaardeerd worden.
  • Sterk netwerk van interne en externe opdrachtgevers die zeer tevreden zijn over de dienstverlening van het Congresbureau.

Congresbureau Erasmus MC
Burg. s' Jacobsplein 51
3015 CA Rotterdam
T: 010-704 38 78
F: 010-704 47 37

www.erasmusmc.nl/congresbureau
congresbureau@erasmusmc.nl