Zoek naar locaties:

Van der Valk Hotel Princeville - Breda

Princenhagelaan 5
4813 DA Breda
Capaciteit:
Aantal zalen:
Bus
In de natuur
Nabij snelweg
Overnachting mogelijk
Restaurant
Greenkey

Hotel Princeville Breda beschikt over 82 standaard luxe kamers, 2 bruidssuites, 2 familiesuites en een mindervalide kamer.

Naast hotelkamers beschikt hotel Princeville over 23 uiterst stijlvol ingerichte vergaderzalen, verdeelt over twee locaties. Dit maakt hotel Princeville een ideale ontmoetingsplaats om uw training, vergadering, sollicitatiegesprek en presentatie te houden.

In ons restaurant of Grand Café bent u welkom voor ontbijt, lunch en diner. Een kopje koffie met gebak of een drankje met een hapje is op elk moment van de dag te nuttigen.

In het voorjaar, zomer en najaar kunt u heerlijk genieten op het terras, welke op de voor- en achterzijde van het hotel gelegen is.

Diverse stijl- en sfeervol ingerichte zalen die door middel van geluidsdichte schuifwanden zo te plaatsen zijn, dat we de ruimte kunnen aanpassen aan uw gezelschap.

Troeven

  • Alle zalen in beide gebouwen beschikken over climat control, draadloos internet door middel van glasvezel, een projectiescherm en zijn compleet te verduisteren.
  • De zalen hebben allen grote ramen, waardoor u direct daglicht heeft.
  • In april 2012 hebben wij als hotel de Green Key categorie GOUD behaald. De Green Key is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme en horeca sector die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen het bedrijf en hun omgeving.
  • Het hotel heeft een goede bereikbaarheid gelegen aan de A16 en heeft een eigen grote parkeerplaats. Door aanschaf van moderne smartboards en de mogelijkheid voor conference call en een video conference onderscheiden we ons van de concurrentie.

Overnachten
Hotel Princeville beschikt over verschillende kamertypes. Alle standard luxe kamers zijn voorzien van 2 x een 1-persoons boxspring, met een afmeting van 2.10 meter in de lengte, waterkoker, flatscreen tv en digitale kluis. De kamers hebben een luxe afwerking met werktafel en apart zitje. De ruime badkamers zijn voorzien van een bad/douche combinatie, hangend toilet, wastafel en föhn.

Ook beschikt het hotel over 2 verschillende suites, namelijk de bruidssuites en de familiesuites. De suites zijn voorzien van een King size boxspring, senseo koffiezet apparaat, flatscreen tv, digitale kluis, minibar (deze kan gevuld worden op aanvraag), luxe badkamer met bubbelbad, dubbele wastafel, ruime douche en apart toilet. De bruidssuite is voorzien van een open badkamer en de familiesuite is voorzien van een 2 persoons slaapbank.

In alle kamers kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

Climat control zorgt in alle kamers voor een koele temperatuur in de zomer en behaaglijke warmte in de winter.

Catering
Hotel Princeville verzorgt uw ontbijt, lunch, diner of ander gelegenheid graag tot in de kleinste details. De persoonlijke benadering van de medewerkers van hotel Princeville maken elke bijeenkomst tot een succes.

Een lunchbuffet, werklunch of lunchbreak in de zaal, diner a la carte, dinnerbuffet of zelf een menu samen stellen uit onze uitgebreide menukaart behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Door jarenlange ervaring op het gebied van feesten en partijen kunnen we deskundig advies geven op diverse gebieden zoals bijvoorbeeld een borrel- en receptie arrangementen.