Zoek naar locaties:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg
Capaciteit: 200
Aantal zalen: 25
Greenkey

Evenement in een voormalig missiehuis en klooster
Verscholen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug maar op nog geen 5 minuten rijden van de afslag Soesterberg A28 vindt u Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Deze unieke duurzame historische locatie bestaat uit het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden is de 'kloosterlijke sfeer' nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een 'mooi verhaal' maakt van uw bijeenkomst een bijzondere belevenis.

Beleef wereldse gastvrijheid
In de loop der jaren en na verschillende 'bewoners' is er ook iets onveranderd gebleven. Het conferentiehotel is een ontmoetingsplaats waar iedere wereldburger al vanaf 1924 welkom is, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. Die wereldse gastvrijheid stroomt door de aderen van de medewerkers en proeft u letterlijk door de wereldse gerechten die in onze eigen keuken worden bereid.

Meerdaagse bijeenkomsten en (buiten) breakout rooms
Wij beschikken over 3 congresruimtes (200 pers plenair) 22 vergaderruimtes en diverse gespreksruimtes. Bij mooi weer kan ook onze tuin met creatieve zitjes en hoekjes dienen als 'buiten breakout'. Daarnaast bieden we overnachtingsmogelijkheid in ons ***hotel met 131 comfortabele kamers.

Aanvullende arrangementen en vergaderbreaks
Rondom en op onze locatie is voldoende 'groen' voor actieve buitenactiviteiten. Daarnaast bieden we zakelijke arrangementen met Park Vliegbasis Soesterberg, het Nationaal Militair Museum en Spa Soesterberg die allen op loop- en/of fietsafstand vanuit onze locatie bereikbaar zijn.
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over een uniek eigen teambuildingsprogramma (vergaderbreak) waarbij u kennismaakt met de verschillende werelddelen via sportieve of recreatieve activiteiten (op maat samen te stellen).U verblijft in een voormalig missiehuis en een klooster. Modern ingericht volgens hedendaagse maatstaven, maar met behoud van originele elementen. De vergaderzalen zijn eenvoudig en doelmatig ingericht.


Centraal in Nederland. Goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer (9 à 12 minuten). Gratis WiFi. Onbeperkt koffie/thee verkrijgbaar in de koffiecorners. Airconditioning in 18 zalen. Kraanwater in karaffen van Jointhepipe.org in de vergaderzalen. Gouden GreenKey.

Overnachten?
Voorafgaand of tijdens uw bijeenkomst kunt u blijven overnachten in ons hotel. Wij beschikken over 131 hotelkamers, allen voorzien van douche en toilet, flatscreen tv, telefoon en WiFi. De verdeling: 61 éénpersoonskamers; 60 tweepersoonskamers (losse bedden) en 10 tweepersoonscomfortkamers (ruim opgezette kamers met een zitje).

Op culinair gebied
Contact met de continenten via de zintuigen is de basis van de culinaire invulling tijdens uw verblijf. Ons concept: Wereldse Gastvrijheid, verrassend lekkere wereldgerechten voor ieder moment van de dag. De keuze van gerechten en de presentatie laten een grote diversiteit zien en met de plaatsing van de buffetten en de wereldportretten wordt ook het oog geprikkeld. Een greep uit de mogelijkheden: oef en cocotte met zalm bij het ontbijt; bij de koffie een Caribbean twister; gado-gadosoep bij de lunch; Mexicaanse quesadilla met een bijpassend biertje als middagsnack; een driegangendagmenu waarbij de chef u verrast met wereldse gerechten; bij de borrel wereldse bitterballen met smaken uit Thailand, Japan, Arabië, Pakistan, Mexico en Nederland. Er zijn maatwerkarrangementen zoals: een reis rond de wereld in acht gerechten, een informeel walking dinner; buffet Proef de Wereld waarbij een basisbuffet naar keuze en behoefte kan worden uitgebreid om uw culinaire reis te vervolmaken; in de zomermaanden kunt u op het terras genieten van een internationale barbecue; er is een geweldige keuze aan gerechten om uw eigen drie-, vier- of vijfgangenmenu samen te stellen of een High Wine met internationale gerechten. Bij alle arrangementen kan een passend werelds wijnarrangement gemaakt worden.