Over ons

Vergaderhamers verstrekt als enige in Nederland en België kwaliteitslabels aan meeting locaties en congresbureaus. Dat gebeurt 100% onafhankelijk en zonder commerciële beïnvloeding.  

Door te inspireren, controleren en adviseren worden bedrijven naar een hoog kwaliteitsniveau getild. Zo komt een classificatie binnen bereik.  Locaties kunnen drie, vier of vijf vergaderhamers behalen; congresbureaus verwerven een erkenning als Certified (inter)national PCO.

Vergaderhamers is een initiatief van de Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche, ook wel genoemd Het Erkende Congresbedrijf. Doel is de bevordering van de kwaliteit en transparantie in de congres- en vergaderbranche. 

De Stichting begon in 1995 met de Congres- en Vergaderclassificatie op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en enkele congresbrancheorganisaties.

Directeur-bestuurder is Ir. Ton Soons - sinds 1987 actief in de congreswereld. Hij wordt ondersteund door een Raad van Advies.

Het hoofdwebadres is Vergaderhamers.nl, gekoppeld met de webadressen Erkendcongresbedrijf.nl, Vergaderhamer.nl en Vergaderhamer.be. 

Neem voor vragen contact op via info@vergaderhamers.nl